vering

WIJ BESCHIKKEN OVER EEN EXCLUSIEF DEALERSCHAP VAN:

klik hier voor een aanvraag suspensie / workshop

HYPERPRO SUSPENSION

Orgineel Nederlands bedrijf gespecialiseerd in supensie.

TOURATECH SUSPENSION

Koploper in het aanpassen van suspensie voor adventure motorfietsen.

WILBERS SUSPENSION

Voor bijna alle motoren een passende oplossing.

WAAROM IS GOEDE VERING BELANGRIJK?

Goed afgestelde vering is van cruciaal belang voor je motorfiets. Hier zijn enkele redenen waarom dit zo belangrijk is:

Veiligheid: Een goede vering verbetert de stabiliteit en controle van je motorfiets. Het helpt om de banden beter in contact te houden met het wegdek, wat de grip en de tractie verbetert, vooral in bochten en bij slechte wegomstandigheden. Dit draagt bij aan de algehele veiligheid tijdens het rijden.

Comfort: Goed afgestelde vering absorbeert schokken en trillingen van de weg, waardoor de rit veel comfortabeler wordt. Hierdoor kun je langere afstanden rijden zonder vermoeid te raken, en het draagt bij aan een aangenamere rijervaring. Dit gaat onder anderen samen met je bandenkeuze.

Handling: De vering heeft een grote invloed op de handling van je motorfiets. Goed afgestelde vering zorgt voor een betere respons en controle bij het nemen van bochten, accelereren en remmen. Het maakt de motorfiets wendbaarder en beter in staat om snel te reageren op veranderingen in de rijomstandigheden.

Slijtage: Als de vering niet goed is afgesteld, kunnen andere componenten van je motorfiets sneller slijten. Onjuiste vering kan extra stress leggen op onderdelen zoals banden, remmen en het frame, wat kan leiden tot voortijdige slijtage en dure reparaties.

Remprestaties: Een goede vering helpt de remprestaties te optimaliseren door ervoor te zorgen dat de banden gelijkmatig contact maken met het wegdek. Dit verbetert de remkracht en vermindert de kans op blokkerende wielen tijdens het remmen.

Off-road prestaties: Voor off-road motorfietsen is goed afgestelde vering van  het grootste belang. Het stelt de motorfiets in staat om beter om te gaan met ruw terrein, sprongen en obstakels, wat de veiligheid en prestaties in off-roadomstandigheden verbetert.

Het is essentieel om regelmatig de suspensie van je motorfiets te laten controleren en indien nodig aan te passen. De exacte afstelling kan variëren afhankelijk van je rijstijl, het type motorfiets en de specifieke omstandigheden waaronder je rijdt. Het investeren in goed afgestelde suspensie kan zowel de prestaties als de veiligheid van je motorfiets aanzienlijk verbeteren.

ONTDEK ONZE SERVICE

Lekke keerringen?

 

Het vervangen van een keerring is geen “simpel klusje”. Bij ons gaan de poten volledig, tot de laatste shim, uit elkaar. Vervolgens worden alle onderdelen gecontroleerd, gereinigd en zo nodig vervangen.

Wij controleren de binnenpoot op schades en polijsten wanneer nodig. Uit ervaring weten wij bovendien precies wat te doen om jouw voorvork nóg beter te laten werken. Kleine voorvorkmodificaties zijn bij de prijs inbegrepen.

Achterdemper kapot?

 

Bij een lekke schokbreker wordt vaak gezocht naar een 2e hands alternatief of een nieuwe originele demper verkocht.  Een gebruikte demper verhelpt welliswaar het lek, maar verbeterd uw rij-eigenschappen niet. Wij kunnen de meeste schokdempers reviseren tegen een fractie van de aanschafprijs van een nieuwe. Daarnaast kan met een kleine wijziging in de demper deze zelfs beter werken dan origineel.

Modificatie standaard vering

 

Motorvering is maatwerk. Het is dan ook een kleine moeite de setting van uw voorvork of schokdemper aan te passen naar een setting die zich al vele malen bewezen heeft bij andere klanten. En omdat deze setting bij service toch vervangen dient te worden, is die aanpassing meestal gratis!

DE ERVARING VAN ONZE KLANTEN:

Ik heb nu veel meer vertrouwen in mijn motor na de vering revisie van Buitenhuis Allroad Motoren.

– Marnix

Door de aanpassing van mijn verenpakket van Buitenhuis Allroad Motoren ben ik voorbereid op mijn wereldreis.

– Anniek

Ik wilde meer offroad gaan rijden en mijn motor hier op aanpassen. Buitenhuis Allroad Motoren heeft een perfecte totaaloplossing geleverd voor mijn verenpakket.

– Gerard

Door het aanpassen van mijn vering op mijn Honda CRF 300L heb ik veel meer controle over mijn motor tijdens de offroad ritten.

– Alex

SUSPENSIE AANVRAAG

  Op de hoogte blijven?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt info over onze evenementen, acties en het laatste motornieuws.

   eigenaar


   Koen Buitenhuis

   Eigenaar Buitenhuis Allroad- en Adventure Motoren

   over ons

   Bij Buitenhuis Allroad- en Adventure Motoren vind je diverse occasions en duizenden motoraccessoires. In de onze motorzaak ben je welkom om alle producten te komen bekijken.

   Wij zijn specialist op het gebied van Allroad- en adventure motoren. Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires zoals tanktassen, valbeugels, zijkoffers en andere diverse producten.

   Ook voor onderhoud van uw motor kunt u bij ons terecht. Wij verrichten onderhoud aan diverse merken tegen een scherp tarief.

   Onze winkel in Bergentheim is gelegen aan het kanaal Almelo-De Haandrik tussen Bergentheim en Mariënberg.

   Onze werkplaats