vering AFSTELLEN

WORKSHOP VERING AFSTELLEN:

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN
Schokdempers en voorvorken zijn wellicht de meest onbegrepen en ondergewaardeerde onderdelen van jouw motorfiets. En dat terwijl goed onderhouden en afgestelde vering zorgt voor comfortabeler rijden, scherper sturen, meer grip en een kortere remweg. Het brengt meer plezier en zorgt dat jij alles uit jouw motor en eigen rijden kan halen.

In de special workshop “motorvering” leer je hoe jouw vering precies werkt, hoe je jouw vering in optimale conditie houdt, wat het voor jou en de motor doet en hoe je jouw vering kan afstellen naar jouw lichaam, rijstijl en gebruik.

De special workshop vering is een echte doe-workshop. Omdat geen enkele rijder en motor hetzelfde is gaat elke deelnemer met zijn eigen motor aan de slag. Gedurende de workshop werken we aan de hand van de theorie steeds verder toe naar de voor jou perfecte afstelling in de praktijk. Geen motor met instelbare vering? Dan leer je wat de mogelijkheden zijn met jouw huidige materiaal of met een voorbeeldmotor. Naast afstellen leer je wat nodig is om jouw vering en gerelateerde componenten in optimale conditie te houden.

Aan het eind van de dag ga jij dan met een door jouzelf perfect afgestelde motor naar huis en ervaar je pas echt in de praktijk wat jouw motorvering kan doen.

ONDERWERPEN VAN DE CURSUS

Het volgende wordt behandeld in de cursus:

De werking van schokdempers en voorvork.

Het controleren van de conditie van jouw vering.

De componenten van jouw motor die van invloed zijn op vering.

Wat nodig is om jouw vering en gerelateerde componenten te onderhouden.

Invloed van vering op de bandenslijtage.

De invloed van verschillende instelmogelijkheden van de vering op jouw ervaring op de motor.

Stap voor stap zelf afstellen van jouw vering.

Stap voor stap zelf afstellen met bagage.

Het verder “finetunen” in de praktijk.

Als je alles uit de special workshop motorvering wil halen is het van belang dat je op jouw motor komt. Motoren zonder kenteken, bijvoorbeeld cross ook welkom.

DETAILS VAN DE WORKSHOP:

  Duur: de workshop zal ongeveer 2 uur duren.

  Maximale opgave: 4 personen per workshop.

  Locatie: Kanaalweg-Oost 27 in Bergentheim.

  Datum: in overleg en afstemming persoonlijke agenda.

  Benodigd: enige technische kennis en intresse.

  Prijs: €75 per persoon.

  De cursus is uitsluitend bestemd voor onderstaande categorie motoren!

 

 

DE ERVARING VAN ONZE KLANTEN:

Ik heb nu veel meer vertrouwen in mijn motor na de vering afstellen bij Buitenhuis Allroad Motoren.

– Marco

Door de aanpassing van mijn verenpakket en het afstellen hiervan bij Buitenhuis Allroad Motoren ben ik voorbereid op mijn komende reis.

– Jari

Ik wilde meer offroad gaan rijden en mijn motor hier op aanpassen. Buitenhuis Allroad Motoren heeft mij geholpen om mijn vering perfect af te stellen.

– Jan

Door het afstellen van mijn vering op mijn Honda CRF 300 Rally heb ik veel meer controle over mijn motor tijdens de offroad ritten.

– Peter

Wij hebben bij koen de vering van deze 2 crossmotoren laten afstellen op gewicht van de rijder. Deze klus was zo geklaard door de kennis die Koen heeft en wij hebben veel geleerd van de workshop! Buitenhuis allroad motoren is de plek om je motor heen te brengen! Wij komen zeker terug. 👍.

– Bjorn

VERING AFSTELLEN WORKSHOP AANVRAAG

  Op de hoogte blijven?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt info over onze evenementen, acties en het laatste motornieuws.

   eigenaar


   Koen Buitenhuis

   Eigenaar Buitenhuis Allroad Motoren

   over ons

   Bij Buitenhuis Allroad- en Adventure Motoren vind je diverse occasions en duizenden motoraccessoires. In de onze motorzaak ben je welkom om alle producten te komen bekijken.

   Wij zijn specialist op het gebied van Allroad- en adventure motoren. Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires zoals tanktassen, valbeugels, zijkoffers en andere diverse producten.

   Ook voor onderhoud van uw motor kunt u bij ons terecht. Wij verrichten onderhoud aan diverse merken tegen een scherp tarief.

   Onze winkel in Bergentheim is gelegen aan het kanaal Almelo-De Haandrik tussen Bergentheim en Mariënberg.

   Onze werkplaats