over ons

Waar het allemaal begon….

 

Wie zijn wij?

Vanaf 14 jarige leeftijd begon het sleutelen aan bromfietsen. Vanaf 17 jarige leeftijd is dit uitgebreid tot een klein informeel bedrijfje dat bromfietsen in- en verkocht.

Later op 19 jarige leeftijd werd de eerste motor aangeschaft, zonder nog in bezit te zijn van één motorrijbewijs. Dit was een BMW R65 uit ’82, een ombouwproject. Hier begon het sleutelen aan motoren. Vele motoren, ervaringen en projecten later is deze hobby uitgegroeid tot een bedrijf.

Waarom het Allroad segment?

Passie om te gaan en staan waar je wilt. Daar gaat het bij ons om, als dit nu on- of offroad is, bij ons ben je aan het goede adres.

Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Wij willen de term ‘vrijheid’ een nieuwe betekenis geven. Vrijheid om te gaan en staan waar jij het wilt. Op elk moment, naar elke locatie, altijd en overal.

Vrijheid kent geen limieten, waarom zou dat dan niet voor u gelden?

Waar staan wij voor?

Onze USP’s (Unique Selling Points) zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij kopen en verkopen uitsluitend allroad motoren die minimaal twee weken door ons zijn getest. Wij controleren alle onderhoudsgevoelige onderdelen bij een onderhouds- en afleverbeurt, zowel elektrisch als mechanisch. Zo maakt uw motor een frisse start en ben u verzekerd van een betrouwbare motor die klaar is voor het volgende avontuur.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt info over onze evenementen, acties en het laatste motornieuws.

  eigenaar


  Koen Buitenhuis

  Eigenaar Buitenhuis Allroad- en Adventure Motoren

  over ons

  Bij Buitenhuis Allroad- en Adventure Motoren vind je diverse occasions en duizenden motoraccessoires. In de onze motorzaak ben je welkom om alle producten te komen bekijken.

  Wij zijn specialist op het gebied van Allroad- en adventure motoren. Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires zoals tanktassen, valbeugels, zijkoffers en andere diverse producten.

  Ook voor onderhoud van uw motor kunt u bij ons terecht. Wij verrichten onderhoud aan diverse merken tegen een scherp tarief.

  Onze winkel in Bergentheim is gelegen aan het kanaal Almelo-De Haandrik tussen Bergentheim en Mariënberg.

  Onze werkplaats