over buitenhuis allroad motoren

Hoe het begon….

In het dorpje Bergentheim waar Koen Buitenhuis zijn jeugd doorbracht, ontwaakte zijn passie voor techniek op slechts 14-jarige leeftijd. Het geronk van brommers en de geur van benzine werden al snel zijn dagelijkse metgezellen, en het duurde niet lang voordat hij zijn roeping vond. Koen’s eerste stappen in de wereld van bromfietsen vestigden hem als een monteur met een talent voor sleutelen.

Met de tijd groeide niet alleen zijn vaardigheid, maar ook zijn ambitie. De wereld van motorfietsen riep. Wat ooit begon als een persoonlijke passie, bloeide uit tot het gerenommeerde bedrijf dat we nu kennen als Buitenhuis Allroad Motoren.

Expertises van Buitenhuis Allroad Motoren

Wij zijn veel meer dan zomaar een werkplaats; het is een toevluchtsoord voor adventure motorliefhebbers. Als eigenaar van het bedrijf heeft Koen zich gespecialiseerd in het onderhoud van motorfietsen, de revisie van schokbrekers en het verzorgen van op maat gemaakte offroad trainingen.

Het kloppende hart is het vakkundig onderhoud van motorfietsen. Met een schat aan ervaring en diepgaande kennis zorgt Koen ervoor dat elke motorfiets die zijn werkplaats betreedt, wordt behandeld met gepaste mate van professionaliteit. Of het nu gaat om standaardonderhoud, reparaties of complexe vraagstukken, Hierbij ben je verzekerd van een service die jouw motor in topconditie houdt.

Suspensie bij Buitenhuis Allroad Motoren

Naast onderhoud excelleren wij in revisie van schokbrekers en voorvorken. Koen’s expertise stelt hem in staat om de prestaties van je motorfiets te optimaliseren door de schokbrekers en voorvorken aan te passen aan jouw rijstijl en behoeften. Het resultaat is een soepelere rit met verbeterde controle, zowel op de weg als offroad.

Offroad training bij Buitenhuis Allroad Motoren

Voor avontuurlijke geesten die hun offroad-vaardigheden willen aanscherpen, biedt Buitenhuis Allroad Motoren op maat gemaakte offroad trainingen. Onder de deskundige begeleiding van Koen leer je de fijne kneepjes van het offroad rijden, van basistechnieken tot geavanceerde manoeuvres.

Wij staan synoniem voor vakmanschap, passie en persoonlijke service. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die jouw motorfiets met zorg behandelt, zoek dan niet verder. Kies voor Buitenhuis Allroad Motoren – waar passie de weg op gaat.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt info over onze evenementen, acties en het laatste motornieuws.

  eigenaar


  Koen Buitenhuis

  Eigenaar Buitenhuis Allroad Motoren

  over ons

  Bij Buitenhuis Allroad Motoren vind je diverse occasions en duizenden motoraccessoires. In de onze motorzaak ben je welkom om alle producten te komen bekijken.

  Wij zijn specialist op het gebied van Allroad- en adventure motoren. Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires zoals tanktassen, valbeugels, zijkoffers en andere diverse producten.

  Ook voor onderhoud van uw motor kunt u bij ons terecht. Wij verrichten onderhoud aan diverse merken tegen een scherp tarief.

  Onze winkel in Bergentheim is gelegen aan het kanaal Almelo-De Haandrik tussen Bergentheim en Mariënberg.

  Onze werkplaats