CONTACT

Buitenhuis Allroad MotorenNeem eenvoudig contact op met Buitenhuis Allroad Motoren!

Buitenhuis Allroad Motoren is er trots op om een directe verbinding met zijn gewaardeerde klanten te onderhouden. Onze toegewijde klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij elke stap op jouw avontuurlijke reis op twee wielen. Neem contact met ons op via verschillende kanalen en ervaar de persoonlijke aandacht die je verdient.

 1. WhatsApp: Voor snelle, directe communicatie kun je ons bereiken via WhatsApp. Stuur eenvoudig een bericht naar 0655022565, en ons team zal zo snel mogelijk reageren om je te assisteren.

 2. Facebook: Volg Buitenhuis Allroad Motoren op Facebook en stuur ons een bericht. Of je nu vragen hebt over onze allroad motoren, accessoires of gewoon wat advies nodig hebt, we zijn hier om te helpen. Klik op ‘Bericht verzenden’ op onze Facebook-pagina en we staan voor je klaar.

 3. Instagram: Ontdek onze wereld van allroad avonturen op Instagram! Stuur ons een direct bericht op @buitenhuisallroadmotoren en deel jouw passie voor motorrijden met ons. We houden ervan om te horen van gelijkgestemde avonturiers zoals jij.

 4. Telefoon: Voor een direct en persoonlijk gesprek, bel ons op 0655022565. Ons team van experts staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte allroad motor.

 5. E-mail: Voor uitgebreidere vragen of offerteaanvragen kun je ons altijd e-mailen op info@allroadmotorcycles.com. We streven ernaar om je e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden en je te voorzien van de benodigde informatie.

Buitenhuis Allroad Motoren waardeert het contact met zijn klanten enorm, en we kijken ernaar uit om jouw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de opwinding van het rijden op ongebaande paden met Buitenhuis Allroad Motoren!

 

CONTACTEER ONS

Heb je een vraag of een opmerking? Contacteer ons dan. Graag nemen wij jouw vraag of feedback in behandeling.

Adres

Kanaalweg-Oost 27
7691 CC Bergentheim
Nederland

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 16:00
Dinsdag: 08:00 – 16:00
Woensdag: 08:00 – 16:00
Donderdag: 08:00 – 16:00
Vrijdag: 08:00 – 16:00
Zaterdag: 08:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

E-mail

info@allroadmotorcycles.com

telefoonnummer

06 55022565

STEL EEN VRAAG

  Op de hoogte blijven?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt info over onze evenementen, acties en het laatste motornieuws.

   eigenaar


   Koen Buitenhuis

   Eigenaar Buitenhuis Allroad Motoren

   over ons

   Bij Buitenhuis Allroad- en Adventure Motoren vind je diverse occasions en duizenden motoraccessoires. In de onze motorzaak ben je welkom om alle producten te komen bekijken.

   Wij zijn specialist op het gebied van Allroad- en adventure motoren. Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires zoals tanktassen, valbeugels, zijkoffers en andere diverse producten.

   Ook voor onderhoud van uw motor kunt u bij ons terecht. Wij verrichten onderhoud aan diverse merken tegen een scherp tarief.

   Onze winkel in Bergentheim is gelegen aan het kanaal Almelo-De Haandrik tussen Bergentheim en Mariënberg.

   Onze werkplaats