banden service

MEER OFFROAD GRIP NODIG? KIES VOOR ONZE BANDEN!

plan een afspraak in

Voldoende grip op motorfietsbanden is essentieel om verschillende redenen:

Veiligheid: Grip is cruciaal voor de veiligheid van de motorrijder. Het zorgt ervoor dat de motorfiets goed contact houdt met de weg, waardoor de kans op slippen en vallen wordt verminderd, vooral in bochten en bij natte of gladde omstandigheden.

Handling en controle: Goede grip is essentieel voor het juist kunnen sturen en manoeuvreren van de motorfiets. Het stelt de rijder in staat om soepel bochten te nemen, snelheid te verminderen of te verhogen en effectief te reageren op veranderingen in de rijomstandigheden. Dit gaat samen met de conditie van je suspensie, meer informatie hierover vindt je hier.

Remprestaties: Grip is een cruciale factor bij het remmen. Het vermogen om snel tot stilstand te komen zonder te slippen is afhankelijk van de grip van de banden op het wegdek. Onvoldoende grip kan leiden tot langere remafstanden en verhoogt het risico op ongevallen.

Hieronder zijn enkele voorbeelden te vinden van de banden die wij vaak monteren. Staat jouw band er niet tussen of heb je een suggestie? Vul dan het formulier onder deze pagina in. Dan behandelen wij je aanvraag en zorgen dat je zo snel mogelijk een offerte van ons ontvangt.

ONTDEK ONS BANDEN ASSORTIMENT

OFFROAD ENDURO BANDEN

OFFROAD ADVENTURE BANDEN

SEMI OFFROAD ADVENTURE BANDEN

PLAN HIER JE BANDENWISSEL IN  Op de hoogte blijven?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt info over onze evenementen, acties en het laatste motornieuws.

   eigenaar


   Koen Buitenhuis

   Eigenaar Buitenhuis Allroad Motoren

   over ons

   Bij Buitenhuis Allroad- en Adventure Motoren vind je diverse occasions en duizenden motoraccessoires. In de onze motorzaak ben je welkom om alle producten te komen bekijken.

   Wij zijn specialist op het gebied van Allroad- en adventure motoren. Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires zoals tanktassen, valbeugels, zijkoffers en andere diverse producten.

   Ook voor onderhoud van uw motor kunt u bij ons terecht. Wij verrichten onderhoud aan diverse merken tegen een scherp tarief.

   Onze winkel in Bergentheim is gelegen aan het kanaal Almelo-De Haandrik tussen Bergentheim en Mariënberg.

   Onze werkplaats